Om os

Det er vores ansvar at gøre en forskel …

;

LED-grossist med grøn tankegang – bæredygtig LED

Forbedring og optimering er nøgleord i beskrivelsen af vores fokus, som virksomhed.

Igennem tidsrigtig innovation og energieffektiv teknologi, har vi påtaget os opgaven at styrke kvaliteten af effektive belysningskilder til ethvert marked. 

Dansk LED-grossist

eco2LIGHT er en veletableret LED-virksomhed med lokale aner i det nordjyske. Vi købte ejendommen vi sidder i, på Gørtlervej 21, i håndværkerkvarteret i Aalborg, allerede i 2013.

Vi designer LED-produkter med nogle af verdens førende producenter – produkter, der udmærker sig på lang levetid og højeste kvalitet. Vi samarbejder med nogle af landets førende installatører, og tilbyder fuld finansiering af LED-belysning til vore B2B kunder.

LED-belysning: Udelukkende fordele

Med udgangspunkt i kunden finder vi de rigtige løsninger indenfor langtidsholdbar LED-belysning. LED forbedrer ikke kun lyset, lysmængde og farvegengivelse, men reducerer også dit elforbrug med op til 80 %. LED er langt mere holdbar med en levetid på mellem 50.000 og 100.000 brændetimer og har en højere effektivitet end traditionel belysning. Det betyder mere power men mindre strøm, der skaber besparelser på elregningen og i CO2-regnskabet.

Markedets bedste løsninger

LED lyskilder er I dag i så god og solid kvalitet, både mht. materiale, design, lys/farvegengivelse og levetid, at det sådan set ikke kan svare sig at lade være. LED erstatter effektivt alle gamle glødepærer og traditionelle lysstofrør og sparer samtidig på miljøet, energien og kronerne.

Med en ingeniørmæssig teknisk tilgang til vore produkter, har vi nu igennem 10 år indhentet, testet og undersøgt teknologien ned til mindste detalje, hvorfor vi også kan tilbyde branchens bedste LED produkter. Med nogle af verdens største OEM-fabrikker i ryggen og et samarbejde med landets førende installatører (IntegoKemp&LauritzenNordElektroPL ServiceElconMariendal ElectricsBravida m.fl.) er vi altid på tåspidserne ift. udviklingen og kan garantere de bedste, kundetilpassede LED løsninger – hver gang! Som LED-grossist, har vi stort fokus på etisk ansvarlighed, grøn vækst og bæredygtige produkter.

Læs vores CSR-politik 2020.
Se Genanvendelsesrapport på de mest populære produkter.

Vores Vision

Forbedre din økonomi, miljø og arbejdsplads med de bedste bæredygtige lyskilder. 

Vores Ansvar

At sigte mod en grønnere fremtid og inspirere med effektive løsninger.