Business Park Nord

;

Business Park Nord i Støvring er i løbende udvikling

Business Park Nord er et Business Community i løbende udvikling, som følger med tiden og giver virksomheder de bedste betingelser.

For at give deres lejere et bedre miljø, har de fået renoveret deres caféområde med blandt andet ny belysning fra eco2LIGHT.

Business Park Nord har haft fokus på atmosfæren og miljøet. Produkterne er derfor valgt fordi de passer perfekt ind og giver præcist det udtryk som de ønskede.

”Vi er rigtige glade for vores nye caféområde, det indbyder nu til hygge, samvær og afslapning. Rummet havde på ingen måde været det samme uden den nye belysning.
Det betyder meget, at vi nu kan tilbyde vores lejere at bruge dette fantastiske caféområde med den helt rigtige belysning og stemning.” – Brith Lund Jørgensen, Direktør – Business Park Nord

I samarbejde med Aalborg El-Teknik Aps, har vi leveret belysningen til det nye caféområde. Med vores Zoom Tracklight og Scope kan de nu ændre belysningen og skabe lige den stemning, der er brug for i caféområdet.

“I forbindelse med renoveringen af det nye caféområde hos Business Park Nord har vi haft et rigtig godt samarbejde med Mads fra eco2LIGHT. De nye lamper fra eco2LIGHT er rigtig fine og har et pænt design, som passer ind i det nye miljø.” – Michael Randers Thomsen, Indehaver af Aalborg El-Teknik

eco-TRACKLIGHT ZOOM har et flot stilrent design, mixet med lækker teknik såsom dæmp og zoom på linsen. Fås i sort eller hvid og med 3000 og 4000 kelvin.

Desuden er vores eco-Tracklight ZOOM forsynet med 360° rotation og 90° hældning, hvilket giver mulighed for 100% fleksibilitet i pan/tilt-låsning og dermed fri placering af spot i skinnen. 

 

 

Scope 27 pendel i samme stilrene design som eco-Tracklight ZOOM.

Pendelen leveres med dæmp, og findes i flere design. Business Park Nord har valgt sort/sort.

Hvorfor vælge os?

Med fokus på den enkelte kunde og et tæt samarbejde med en lang række installatører, finder vi sammen den absolut bedste løsning – hver gang.

10 års erfaring med op- og nedture på markedet har gjort os skarpere og givet et kæmpe know how ift. energirigtige lyskilder til alle type opgaver og projekter.

Vi tilbyder altid en gratis gennemgang af den gamle belysning. Skal vi også tage en uforpligtende snak om dine muligheder med bæredygtig LED-belysning?