Din landsdekkende LED-leverandør

 

Vi er en veletablert LED-bedrift med lokal forankring i det nordlige Jylland, og i 2017 utvidet vi med en filial i Herning. Vi designer LED-produkter med noen av verdens ledende produsenter – produkter som skiller seg ut for lang levetid og høyeste kvalitet.

Ingen salg til privatpersoner

 

;

Nyeste produkter

eco-LVN 3-i-1 design, Sort, 2-CCT 3000K-4000K, Ø400mm, DALI

Se produkt

EX Floodlight, Apollo, 100W, 5000K, 15000LM

Se produkt

Pro Sport light, Eagle G3, 1500W, 5000K, NB-P55 linse

Se produkt

eco-GU10 Spot, Børstet stål/rustfri, Ø76, IP44, Kip:25°

Se produkt

Hvorfor LED?

I dag er LED-branchen kommet milelangt sammenlignet med teknologiens spæde start, hvor produkterne udsendte et mere blåligt og flimrende lys. Lyskvalitet og holdbarhed er betydeligt forbedret i forhold til gamle, konventionelle lyskilder, og LED skal nu betragtes, som en af de lavthængende frugter, moderne virksomheder nemt kan plukke for at reducere CO2-emission, blive mere miljørigtige og tjene penge det sparede strømforbrug.

Overordnet set er der tre faktorer, der gør sig gældende. Lysforbedring, markante energibesparelser og et dokumenteret forbedret arbejdsforhold. LED er ikke bare almen sund fornuft i et økonomisk perspektiv, men en investering i en bedre fremtid for alle.

Læs mere
Fredericia Stadion
Helmuth Bar & Kitchen
Viborg Private Realskole

Skal vi levere belysningen til dit næste projekt?

Med øje for innovativ teknologi og de mest effektive løsninger vil vi gerne være installatørernes fortrukne leverandør og samarbejdspartner! Vi er din landsdækkende LED-leverandør.

Kontakt os