Viborg Badminton Klub

;

Verdens bedste lys i Viborg Badminton Klub

Her et lille år efter, at vores altid stærke samarbejdspartner PL Service Midtjylland installerede 80 nye sports-armaturer i Viborg Badminton Klub, mener formand Henrik Mejdahl, at den velkendte badmintonklub fra 60’erne har verdens bedste LED-belysning. Installationen blev eksekveret hurtigt og fleksibelt til stor ros fra både formanden og bestyrelsen.

Ecobility har leveret produkter og supporteret installatører i stort set alle brancher inden for B2B, men noget, vi især udmærker os på efter alle disse år på markedet, er specialdesignede LED-løsninger til alle typer idrætshaller og sportsanlæg, hvorfor denne case er endnu et godt eksempel på professionelt tilpasset halbelysning.

Klubbens særlige DNA bevaret

Myten om, at LED-belysning ikke passer til badminton må siges at være fortid. Produkterne er i dag i så god kvalitet og mulighederne med lyset adskillige, så det sådan set kan skræddersyes helt unikt til den enkelte hal. 

Henrik Mejdahl er selv tidligere elektriker og lysnørd på forkant med tidens produkter og trends, så for ham, klubbens bestyrelse og medlemmer var det vigtigste ved udskiftningen til LED, at klubbens varetegn blev bibeholdt. Da hallen blev etableret i 60’erne, byggede klubben selv lameller i loftet for at minimere blænding på banerne, så lamellerne skulle bevares. Derfor er lyskilderne i dag placeret, som vist på billedet.

Til trods for 30 % mindre lys end anbefalet (grundet lamellerne) er banerne indrettet med identisk og ensartet lys på begge sider, der er ingen blænding (URG <19) og skyggerne er væk. Langt mere jævnt og naturligt lys end tidligere, der giver flere anvendelsesmuligheder, samt overholder Team Danmark’s krav om kvalitet, lysstyrke og niveau.

Smarte muligheder med lyset

14 moduler med 8 forstærkere fordelt på 80 armaturer udgør i dag den samlede løsning i hallen, og medlemmerne nyder at spille på banerne. Der er nu mulighed for fjernstyring af lyset, lysstyring og regulering, og det er nemt at kontrollere alle lyskilder digitalt. Det giver forskellige muligheder for specialarrangementer, som opvisninger og events. Noget, som formand Henrik Mejdahl især fremhæver i hans vurdering:

“Vi havde besøg af Jan Ø. Jørgensen til en opvisningskamp, hvor vi kun havde tændt lyset på bane 3, hvilket gav en helt særlig stemning. Vi har mange flere muligheder ift. events og forskellige former for arrangementer, hvor der med det nye lys skabes de bedste forudsætninger og rammer for en god, mindeværdig aften.” – Formand Henrik Mejdahl

Hvorfor samarbejde med os?

For os, er tæt kundekontakt og professionel rådgivning nogle af de vigtigste parametre for at sikre det bedste slutresultat. Ydermere er samarbejdet med installatøren altafgørende, og derfor gør vi meget ud af altid at benytte de bedste folk til opgaven, hvad enten det er den lokale elektriker eller vores faste samarbejdspartnere:

“Samarbejdet har været fantastisk, den tekniske vejledning fra projektleder Jesper Madsen har været uovertruffen og Anette har gjort det rigtig professionelt ift. særlige detaljer, data og rådgivning fra dag ét. Jeg kan kun anbefale andre at arbejde sammen med eco2LIGHT." – Henrik Mejdahl