Treco

;

Treco får nu årlige elbesparelser på 65 %

”Jeg vil naturligvis gerne anbefale CO2LIGHT til andre virksomheder, der går med overvejelser om at udskifte til LED. De har nogle solide, professionelle produkter. Materialet er stærkt, og lyset er klart og virker meget mere naturligt end tidligere”
– Preben Pedersen, CEO – Managing

Med udsigt til store besparelser på bundlinjen og et bedre, mere energieffektivt lys i – især produktionen, hoppede Treco med på LED-bølgen i foråret 2016. En omfattende lys-optimering kan være en stor beslutning og en tung investering, men da Preben Pedersen, CEO – Managing Director, blev præsenteret for eco2LIGHT’s ESCO LIGHT-løsning var valget lige til. Med fuld finansiering blev en skræddersyet totalløsning etableret i hele virksomheden på baggrund af lysbehov, brændetimer, solide produkter og inspektionskrav i produktionen.

Treco er en stolt nordjysk virksomhed, der igennem de sidste 25 år har beskæftiget sig med metalbearbejdning og diverse konstruktioner til hele verden. Hovedkvarteret i Aalestrup råder over 65 ansatte fordelt på den 7200 m2 store matrikel, som både rummer administrationslokaler, reception, gangareal, kantine og produktion/montage, hvor især sidstnævnte er kernen til Treco’s høje kvalitet og velkendte produkter verden over.

MERE POWER – MINDRE WATT til en travl virksomhed, der næsten kører i døgndrift, og hvor det er vitalt med et klart og naturligt lys i montagen. Med den nye LED-løsning er kvalitetskontrollen nu mere effektiv, og den visuelle inspektion af slutprodukterne er blevet mere effektiv – medarbejdernes øjne bliver ikke trætte på samme måde som før.

Konkrete facts om case
700 LED-rør i produktion og lager, men CO2LIGHT har også ombygget diverse armaturer, og leveret pærer og paneler til administration og gangareal. Tilbagebetalingsperioden er KUN 1,2 år, så Treco er snart i bund med investeringen, hvorefter alle besparelser på el tilfalder virksomheden selv. Treco’s medarbejdere (både i administration og på lageret/montagen) synes nu godt om de nye lyskilder. Meldingen er, at lyset nu virker mere naturligt, og især lagerfolkene undgår derfor hovedpine og trætte øjne, hvilket både kan optimere motivation og arbejdsglæde.

LED-belysning rummer udelukkende fordele – fordele, alle type virksomheder kan høste godt af.