Lastbilcentre

;

To nordjyske lastbilcentre LED-optimeret

Før vores velfortjente ferie, som er blevet nydt med brede smil på læben, havde vi travlt med at optimere flere nordjyske virksomheder med branchens bedste LED-løsninger, og det vil vi gerne fortælle lidt om.

Det er altid en fornøjelse, når kunden, allerede under installationen, kan se gevinsten ved bæredygtig belysning. Indenfor de seneste måneder har CO2LIGHT leveret en kundetilpasset optimering af belysningen ved Poul A. Olesen, og derefter Hjørring Lastbilcenter. En fuld udskiftning af lyset til hhv. 1200 m2 i Frederikshavn, og en 1/1-optimering på godt 500 m2 i Hjørring etableret i stort set samme ombæring. 

Automekaniker-branchen, er en branche, hvor lyset på alle kanter gør en markant forskel i dagligdagen. Dels skal man have fuldt udbytte af lyskilderne, når man roder med bilerne (især i graven), og så skal armaturerne samtidig kunne holde til det hårde arbejdsmiljø. Vigtigt, når der smides lidt med værktøjet.

Nem installation – bedre, energisparende lys

Der er højt til loftet i begge lastbilcentre, men med det nye LED-lys er der kommet flere lux, mere farve, bedre arbejdsvilkår for personalet, og energiniveauet bliver nedbragt betydeligt. Der spares nu på watt’en og elregningen.

Installationen er gået nemt og fleksibelt for sig, så arbejdet har kunne fortsætte under udskiftningen af lyset. En vigtig detalje for værkførerchef Kalle Houmann:

Vi fik hurtigt og effektivt udskiftet lyskilderne overalt i Frederikshavn, og derefter i Hjørring. Allerede nu kan vi se stor forskel i forhold til tidligere. Lyset er blevet mere klart og naturligt for øjnene, og vi undgår skygger på gulvet fra de tidligere lysstofrør, så jeg er meget tilfreds, lyder meldingen. – Værkførerchef, Kalle Houmann

Professionelle produkter, der virker!

Mange værksteder bruger stadig almindelige plastik armaturer og lysstofrør, der gang på gang går i stykker – især hvis de får et slag eller lignende. Nu har Poul A. Olesen og Hjørring Lastbilcenter fået installeret LED-armaturer, der både tåler lidt tæsk, og samtidig kan rengøres – uden at gå i stykker. Levetiden på LED-lyskilder er op til 10 gange længere end almindelige lyskilder, og så sparer de på energien.

Ved Poul A. Olesen i Frederikshavn er projektet afbetalt på ca. 3,5 år med store besparelser på sigt. I Hjørring er der tale om en ny tilbygning, hvor vi har lavet en 1/1-udskiftning i værkstedet (loftlys), administrationen, kantinen samt gangareal med en ROI på 2,6 år. Herefter får begge lastbilcentre selv 100 procent udbytte af besparelserne på el’en.

Vores dygtige energikonsulent Mads Andersen, som har stået for disse to cases, har teknisk know how og ekspertise til at rådgive alle typer brancher, så går du med ønsket om at få en klart bedre, mere holdbar og bæredygtig belysning, og samtidig blive grønnere på bundlinjen, så tøv ikke med at kontakte CO2LIGHT på telefon 70 70 15 55, eller Mads direkte på telefon 41 33 88 90.