Elbohallen

;

Nye sportsarmaturer og smart lysstyring i Elbohallen

”Du får det, som du vil have det med lys fra CO2LIGHT. Skræddersyede kvalitetsløsninger som lever fuldt op til vores krav og behov”. – Halinspektør Jon Laugesen

Det mener halinspektør Jon Laugesen ved Elbohallen i Fredericia, at CO2LIGHT har. Efter et langvarigt behov for energieffektiv LED i hallerne, og med råd og vejledning fra blandt andre Idrætscentret’s tekniske chef, som ud fra produkterne og den samlede løsning anbefalede, at CO2LIGHT var bedste valg, blev vi koblet på projektet.

Nyeste  sportsarmaturer og intelligent lysstyring
Der sker meget på markedet hele tiden, hvorfor den nyeste generation af sportsarmaturer også er brugt i nærværende halprojekt. INDUS A-armaturerne er perfekte i sportssammenhæng, da de er utroligt holdbare og giver et rigtigt godt lys – uden at efterlade skygger på banen og uoplyste områder. Med over 600Lux i begge haller og intelligent Casambi-styring, kan Elbohallen nu imødekomme alle tænkelige lyskrav og behov fra deres brugere.

Fremover er belysningen velegnet til både volleyball, håndbold, badminton, indendørs fodbold, skoleidræt og forskellige typer arrangementer, hvor der enten kræves mere eller mindre lys.

Nem og effektiv installation
Det var fra starten vigtigt, at installationen stod færdig i begyndelsen af juni, da især badmintonspillerne skulle bruge faciliteterne over sommeren. For CO2LIGHT betyder det meget, at den lokale elektriker også får tilbuddet, da alle tilknyttede parter skal have muligheden, men i sidste ende valgte Jon Laugesen at lade os stå for alt. Derfor blev PL Service Midtjylland, én af vores faste installatør partnere, koblet på projektet, og montagen af lyskilderne foregik effektivt og problemfrit – til stor glæde for halinspektøren:

”Jeg er super tilfreds med den samlede løsning, og det er rigtigt godt med de forskellige lysscenarier. Jeg kan indstille lyset til alle sportsgrene nu, og vi har langt flere muligheder. Jeg har blandt andet rengøring om aftenen, hvor der kun bliver tændt begrænset med lys, og det er en god fornemmelse at vide, at vi ikke længere bruger unødige mængder af strøm. Det var vigtigt for mig at få en ‘færdig pakke’, og det kunne CO2LIGHT levere.” – Halinspektør Jon Laugesen

Kritik af LED ubegrundet
Ofte hører man megen kritik af LED belysning i forbindelse med eksempelvis badminton, men den kritik er fuldt ud ubegrundet, ifølge Jon Laugesen. Han gjorde sit hjemmearbejde grundigt, og snakkede med folk fra blandt andet Badmintonforbundet, som forsikrede ham, at badmintonspillere nok er de mest omstillingsparate sportsfolk af alle, da de hele tiden spiller i haller med forskellig belysning. Elbohallen’s badmintonspillere har nu spillet i den nye belysning i over 4 uger, og der har ikke været én eneste negativ kommentar. Alle virker meget tilfredse.

Går du også med spørgsmål eller overvejelser vedrørende bæredygtige lyskilder til din hal, så kan du altid kontakte CO2LIGHT for en uforpligtende snak.

Hvorfor CO2LIGHT:

“Det er der mange grunde til. Per Jørgensen (CO2LIGHT) er en kompetent og troværdig rådgiver. Op til min endelige beslutning ringede mange og bød ind med billigere løsninger og priser, men jeg ville langt hellere have kvalitet for pengene og gode betingelser mht. service, vedligehold og garanti. CO2LIGHT har styr på teknologien, og kan levere de rigtige kvalitetsprodukter til en fornuftig pris.” – Jon Laugesen