Skagen Havn

;

Moderne gadebelysning på Skagen Havn

Vi har igennem tiden leveret lyskilder til mange kommunale projekter rundt om i landet – især i det nordjyske. Herunder kan blandt andre nævnes Aalborg, Brønderslev, Jammerbugt og nu også Skagen Kommune. Tidligere projekter omfatter primært belysning til skoler, institutioner og idrætsfaciliteter med videre, men på sidstnævnte opgave skulle vi levere en mindre prøveopsætning af gadebelysning til Skagen Havn.

Med god erfaring i forhold til maritim belysning (på skibe og ved containerterminaler) ved vi, hvilke type produkter og krav der hæftes på gadebelysning generelt. Produkterne skal være af bedste kvalitet, have høj effektivitet og en tilstrækkelig lysspredning, især ved montering på høje master (gadelamper). Sikkerhed er et nøgleord!

I sommeren 2018 leverede vi 7 stk LUG Urbino LED gadelamper til Skagen El og Energi A/S, der skulle sættes op langs en af havnens syv havnebassiner, hvor der er megen trafik og hyppigt opholder sig mennesker, både i dags- og aftenstimerne i sommerperioden.

Det er altid vigtigt for os, som udgangspunkt, at arbejde sammen med den lokale elektriker, såfremt det skaber de bedste forudsætninger for kunden, og det har vi også gjort i nærværende projekt.

Installation og montering er foretaget af projektleder Jesper Diet ved Skagen El og Energi. Samarbejdet har fungeret rigtigt effektivt, og LED-lamperne giver nu skagboerne, både civile fodgængere såvel dem der arbejder i området, en dejlig klar belysning i de tidlige morgentimer og når mørket er faldet på.

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder som installatør inden for gadebelysning og lyskilder til det maritime miljø, kan du kontakte eco2LIGHT på telefon 70 70 15 55.