Ulsted Autohandel

;

Lækkert energirigtigt lys i Ulsted Autohandel

Energirigtig belysning, der både spare på elregningen og samtidig optimerer brugeroplevelsen for kunderne, er kommet for at blive. Det ved virksomheder – i dette tilfælde Ulsted Autohandel, der lever af at fremvise og sælge bilmærkerne inhouse. Denne lysoptimering har været en naturlig del af renoveringen af lokalerne men også et krav fra importør Andersen Motor, så den nordjyske bilforhandler fremover står skarpere visuelt, og især Suzuki-brandet understøttes og bliver endnu mere attraktivt.

Renoveringen stod på frem til nytåret 2017, hvorefter lyskilderne er blevet installeret. De har tidligere fået bæredygtigt lys i pladeværkstedet, så det var helt naturligt at udvide med LED i det meste af butikken. I dag er administrationen, de nye salgslokaler og Suzuki-udstillingen optimeret med bedre, energisparende lyskilder, hvilket bestemt ikke er gået ubemærket hen. Besøgende kunder i butikken har sidenhen i høj grad kommenteret på den nye belysning, og personale/ejere er stolte af at vise lokalerne frem:

 

Kunderne roser det nye lys, og synes det gør især udstillingen meget mere indbydende. Folk tror, at vi har bygget om, men lokalerne virker også større og lysere nu. Vi er meget tilfredse med lysmængden i det daglige, og Stig Jensen (Direktør – Andersen Motor) har personligt besøgt os, og han var meget positiv over både setup, valg af lyskilder og det visuelle indtryk.” – Hanne Jokumsen, Ejer og daglig manager

Bedre lys, mere power – mindre strømforbrug


Den bærende faktor bag optimeringen til LED har ikke været elbesparelser, men snarere behovet for en større lysmængde og et bedre lys i det daglige. Lysstyrken er øget fra 200 til 700 lux, og de 30 gamle armaturer er blevet erstattet med 60 strømlinede paneler samt 22 smarte spotlamper, bare i udstillingen. Spotområdet er nu blæst op på ca. 2000 lux, så de nyeste Suzuki-modeller (farver og æstetiske detaljer) i særdeleshed bliver fremhævet.

I salgskontorerne sidder personalet nu under 120 x 30 cm dobbeltsidet paneler, som blandt andet gør det daglige arbejde mere behageligt for øjnene. Trods betydeligt flere lyskilder overalt vil Ulsted Autohandel A/S stadig spare over 7.000 kWh årligt. En relativ lille skilling, der dog på sigt bliver til en stor gevinst!

Vi vil gerne takke for tilliden og det gode samarbejde.

Hvorfor CO2LIGHT?
Vi er et professionelt belysningsfirma med teknisk skarp know how, og alle vore energirådgivere har alsidig erfaring inden for LED-projekter i alle afskygninger. Vi fokuserer på industri samt sports- og svømmehaller, men elsker at gå i dybden med kundetilpassede kommercielle løsninger til alle type brancher. Går du også med overvejelser om LED, står CO2LIGHT til rådighed med sund vejledning, og tilbyder altid en økonomi- og energiberegning, så du nemt kan gennemskue fordelene ved en eventuel udskiftning til bæredygtige lyskilder.

Du kan altid ringe på hovednummer 70 70 15 55 for en uforpligtende snak.