Flisemagasinet

;

Helt ny butiksoplevelse hos Flisemagasinet

“Vi har ikke haft vores nye belysning i mere end en måneds tid, men det er en verden til forskel sammenlignet med før, og en beslutning vi skulle have truffet for længe siden. Der er nu mere og bedre lys, som helt klart løfter butiksoplevelsen og fremhæver interiøret, så farver, design og stil mv. bliver flot præsenteret. Jeg er meget tilfreds med slutresultatet.” – Indehaver, Birgitte Christoffersen

Når man besøger en butik som Flisemagasinet, går øjnene med det samme på opdagelse, og her spiller belysningen en vigtig rolle i forhold den generelle butiksoplevelse for kunden, der er inde for at finde inspiration til det nye badeværelse. Det kommercielle aspekt kommer i spil, lidt på samme måde som med casen hos Ulsted Autohandel, hvor lyset også spillede en vigtig salgsmæssig faktor i det daglige, udover ‘bare at lyse butikken op’.

Hvorfor energirigtig LED i shops?

Beslutningen har været længe undervejs, da der var meget fokus på investeringen, men Birgitte Christoffersen fandt den afgørende inspiration hos naboen i nummer 18, Tvis Køkkener, som har haft LED i deres butik i nogen tid. Trods navneskiftet til eco2LIGHT tilbyder vi stadig mulighed for ESCO light-finansiering, hvor investeringen egentlig tilbagebetales med de energibesparelser, som LED-lyset indbringer. Derfor var der ingen risiko ift. økonomien og sådan set kun fordele at se frem til:

Bedre og mere lys i butikken, en grøn signalværdi og lyskilder, der sparer på både elregnskabet og pengepungen.

Den enkelte case – kort fortalt

Med fokus på tæt kundekontakt og den helt rigtige tilpassede løsning, leverede vi 46 stk. LED tracklight i 25W i cri 90 for at skabe mere naturlig farvegengivelse, som erstatning for de daværende lamper på hhv. 70W og 88W. Vi forøgede antal lyskilder inklusiv 12 meter ekstra skinnebeslag, da Flisemagasinet gerne ville have mere lys, især i vinduerne og midten af butikken. Til trods for flere lyskilder har butikken fremover 60 % mere besparelse, bare på deres spotbelysning, med et brændemønster på godt 7 timer i 300 dage om året. Sammenlignet med daværende løsning er det en årlig elbesparelse på over 3.000 kWh.

Installationen stod NT EL Service Aps for til stor ros fra Birgitte, som har meldt tilbage, at monteringen foregik nemt og fleksibel i forhold til butikkens åbningstider og daglige rutiner. Efter hun fik beskeden om, at lyset var færdiginstalleret, besøgte Birgitte butikken samme aften, og allerede her bemærkede hun hurtigt det nye lækre, mere naturlige look i butikslokalet.

Skal vi også optimere butiksatmosfæren hos dig?

Som professionel LED-producent og leverandør med rette tekniske viden, elsker vi at gå i dybden med skræddersyede kommercielle løsninger til alle type brancher. Tænk ikke på investeringen – den klarer vi. Det eneste du skal gøre er at nyde godt af de mange fordele.

Vores dygtige energirådgiver Mads Knøsgaard har stået for nærværende opgave, så har du spørgsmål til et lignende lysprojekt, kan han kontaktes direkte på telefonnummer 41 33 88 90.