Brønderslev Kommune

;

Grønt samarbejde i kommunale projekter

Er din kommune også blevet grønnere? Øje for bæredygtighed og grøn omstilling i erhvervslivet har været i særlig fokus de senere år, og flere og flere kommuner landet over belønner og hjælper virksomheder, der gør en indsats på området med grøn omstilling og bæredygtig erhvervsudvikling. Det handler ikke kun om at spare penge og reducere energiforbruget, men ligeså vel at skabe de bedste forudsætninger for kommunernes borgere, både børn som ældre. Derfor sætter vi vores samarbejde med kommunerne, i dette tilfælde Brønderslev, utroligt højt på dagsordenen.

LED-specialister med grønne briller

For os er LED mere end bare energisparende lyskilder, der giver markante besparelser. Bæredygtig belysning er en investering i en bæredygtig fremtid og betyder grøn erhvervsomstilling, miljøansvar, bedre arbejdsvilkår for medarbejderne og sundere omgivelser for vores børn. Især i undervisningsmiljøer, hvor børnene nu er i skole længere tid ad gangen, har naturligt og sundt lys vital betydning.

Hvorfor eco2LIGHT?

Efter så mange år i branchen tør vi godt kalde os for specialister på LED-teknologi, og vi samarbejder med nogle af de største installatører i landet, eks. Intego og Kemp&Lauritzen, men vejleder også sammen med den lokale El-installatør, så vi opnår den absolut bedste løsning i et lokalt forankret samarbejde. Af tidligere kommunale projekter kan vi både nævne Aalborg, Brønderslev, Jammerbugt, Rebild, Ebeltoft, Slagelse og mange flere. Vi har vejledt og leveret lyskilder til forskellige typer formål, hvor kommunerne oftest selv står for installationen.

Vidste du?

De billigste rør har ofte en levetid på 25.000 – 30.000 timer, hvor kvalitetsrør derimod har en levetid på min. 80.000 timer, så man reducerer drifts- og vedligeholdelsesomkostninger stort. Hovedregel: Jo højere LM/KW, desto billigere i drift. Overraskende er måske, at de dyreste produkter oftest viser sig at være op til 7 gange billigere ved brug af en livstidsanalyse af lyset, hvorfor disse metoder er højtprioriterede i vores daglige arbejde.

Det handler om at sikre rette belysning til opgaven. Her er professionel rådgivning altafgørende. I mange tilfælde kan det betale sig at udskifte hele armaturet fremfor ’bare’ at skifte lyskilden. Dette beror på en nøje vurdering af de arbejdsopgaver, der skal udføres i det pågældende rum, hvor lyset installeres. Der findes EU-regulativer, og overordnede anvisninger fra Arbejdstilsynet, der skal overholdes.

Brønderslev Kommune

Jeg er glad for at kunne give ansatte, skolebørn og ældre beboere de bedste forudsætninger i Brønderslev Kommune. Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med eco2LIGHT, da de har kvalitetsprodukter med god garanti og tilbyder altid professionel vejledning og service. LED-belysning er en god investering i en fremtidig grønnere kommune.” – Energikonsulent Brønderslev Kommune, Tom Leere

Det er typisk vores paneler, der egner sig til kommunale projekter, og de hænger mange steder i nærværende kommune. For at nævne nogle institutioner med ny LED-belysning fra eco2LIGHT:

Hedegårdskolen + 150 paneler (projekt ikke færdigt), Plejecenter Støberiet, kommunale Kontor- og Administrationslokaler, Øster Brønderslev Skole (SFO’en), Thise Skole (projekt ikke færdig), Dronninglund Skole (projekt ikke færdig) + 200 paneler med flere.

Kunne du tænke dig at vide mere om mulighederne bag LED, og hvordan din kommune tager et skridt i en grønnere energiretning, kan du altid kontakte eco2LIGHT på 70 70 15 55.