Grøn Stue, Aarhus Street Food

;

Grøn Stue, Aarhus street Food

Aarhus Street Food har udvidet med et nyt område kaldet Grøn Stue.

Grøn Stue er et separat område med plads til 175 spisende gæster. Området kan også bruges til arrangementer og lige nu tilbyder Aarhus Street Food Stand-up den 1. tirsdag i måneden.


Leverandør af belysning

Hos eco2LIGHT har vi leveret den nye belysning til Grøn Stue. Vi har leveret dæmpbare lyskilder, som kan styres via Casambi lysstyring.

Belysningen er monteret af Wicotec Kirkebjerg.

Dæmpbare lyskilder

Dæmpbare lyskilder monteret i 3-faset skinnesystem. Skinnerne gør lyskilderne fleksible og giver mulighed for at tilpasse belysningen efter behov.


Casambi lysstyring

Med en række forud indstillinger kan belysningen styres via Casambi App på en iPad. Lysscenarier kan via Casambi App designes efter kundens behov.

 

"Den nye belysning skaber den helt rigtige stemning til Grøn Stue. Og samtidigt er det rigtig nemt at styre belysningen via vores iPad - Fx når vi har stand-up og skal dæmpe belysningen i sektioner." – Mathias Gaj, Aarhus Street Food


Skal vi levere belysningen til dit næste projekt?

Med øje for innovativ teknologi og de mest effektive løsninger vil vi gerne være installatørernes fortrukne leverandør og samarbejdspartner! Vi er din landsdækkende LED-leverandør.

Kontakt os