Fitness4you

;

Fitness4you sparer ikke på kræfterne men energien

Træningscentre har generelt rigtigt mange brændetimer på lyset, og det skal være klart og behageligt at færdes i, hvad end man benytter faciliteterne morgen, middag eller aften. Mange centerledere/ejere tænker sikkert, at en omlægning til energieffektive LED-lyskilder er en økonomisk tung investering, men det behøver det ikke at være. Vi tilbyder fuld finansiering af dit LED-projekt, og garanterer en minimal tilbagebetalingsperiode.“Spar ikke på kræfterne, men spar på energien og bundlinjen. Det synes vi er ren og skær sund fornuft”

Få alt til dit træningscenter uden at skulle have en krone op af lommen. Fuld finansiering med eco2LIGHT’s  serviceaftale.

Endnu en effektiv lys-optimering

Fitness4you i Randers er hoppet med på fremtidens lyskilder, og de er nu lige så grønne, som farven på deres firmatrøjer. Personalet er meget glade og giver en STOR tommel op af.

Return of investment er KUN 1,2 år, og de kan nu se frem til en betydelig el-besparelse på bundlinjen, hvilket giver mulighed for at bruge de frigjorte midler på andre forbedrende tiltag i/omkring centret.

eco2LIGHT takker for tilliden og det gode samarbejde. Fitness4you har nu fået en tidsrigtig, veltilpasset LED-løsning, der præsenterer centrets faciliteter i et helt nyt skær. De sparer ikke på kræfterne, men på bundlinjen!

Skal vi også hjælpe dig? Få et hurtigt overblik over, hvor meget dit træningscenter kan spare med LED. Vores dygtige energirådgivere er altid klar med professionel rådgivning.