Fibercon

;

Fibercon får grøn gulerod med LED-belysning

Kan det virkeligt passe, at LED-belysning har så stor betydning for energiforbruget og pengepungen? Det korte svar er – JA! Siden juni 2016 har Fibercon været igennem en større oprydning og strømlining, hvilket blandt andet inkluderer en omfattende udskiftning til miljørigtig og energisparende LED-belysning i marts/april 2018.

LED-belysning: Det rigtige valg

En af de vigtigste opgaver for økonomichef Mikkel Lauest var at finde fornuftige måder at optimere virksomheden på, og LED havde længe været i tankerne. Han tjekkede, forud for projektets start, forskellige LED-udbydere på markedet, og virksomhedens egen huselektriker fik sågar buddet, men grundet fokus på pris, produkter og finansieringsmulighed gik opgaven til eco2LIGHT.

Det afgørende for os, inden beslutningen blev endelig, var finansiering, pris og selvfølgelig de helt rigtige produkter, der passede til vores behov. eco2LIGHT viste sig at være stærkest både ift. pris og kvalitetsprodukter, men de gav os samtidig muligheden for at få finansieret projektet. Det var meget vigtigt for os.” – Økonomichef, Mikkel Lauest

Opgavens omfang

Fra marts til april 2018 begyndte en massiv 1/1-udskiftning af samtlige gamle lyskilder overalt på virksomhedens godt 9.000 kvadratmeter, fordelt over 6 produktions- og lagerhaller. 120 nye LED-lyskilder af både High Bay lamper, nye LED rør og armaturer samt lysstyring i enkelte haller, hvor lysmængde og brændetimer snildt kunne reduceres, giver nu Fibercon en årlig el besparelse på ca. 79.000 kr. ved 42 ugentlige brændetimer. 

Installationen blev udført af vores faste samarbejdspartner PL Service Midtjylland, som klarede opgaven med stor præcision og fleksibilitet. Det var meget vigtigt at tage særligt hensyn til produktionen, som skulle forsætte uhindret i perioden. De små udfordringer, der var, blev klaret hurtigt og professionelt, og her godt 5 måneder efter er medarbejdere og ledelse meget tilfredse.

Det har været en god og fornuftig proces, alt er i dag super fint og fungerer som det skal. Finansieringsmuligheden med ESCO Light aftalen har været perfekt, da vi ikke selv skulle finde pengene til investeringen, og nu kan vi bare se frem til de store besparelser, der følger med. Produkterne er spot on, og vi har reduceret elforbruget samt fået et bedre lys, især i produktionen og ved lagerhylderne,” – Mikkel Lauest

Hvorfor eco2LIGHT?

To projekter er meget sjældent ens. Med udgangspunkt i den enkelte kunde finder vi i tæt samarbejde den løsning, der passer bedst til dig, hvad end det gælder industribelysning, halbelysning eller kommerciel belysning. Vi tilbyder fuld finansiering af dit LED-projekt og har kapacitet til at hjælpe i hele landet. Her vil vi gerne være installatørernes fortrukne samarbejdspartner. Er du blevet mere varm på vores LED-løsninger, eller har du spørgsmål til et projekt, er vi altid klar med gode råd og teknisk support på tlf. 70 70 15 55.