Berner A/S

;

Berner A/S vinder stort med LED-belysning

Med LED vinder alle. Miljøet, medarbejderne og økonomien.

Berner’s Lager- og Logistikchef Thomas Gaardbo er her 5 måneder efter, at virksomheden i Nørresundby fik udskiftet alle gamle lyskilder til energieffektiv LED fra CO2LIGHT, mere end tilfreds med slutresultatet. Han og de 50 medarbejdere, der fast sidder i huset på hverdage, kan for alvor mærke effekten af den nye belysning.

Grøn profil, lækkert nyt look og bedre arbejdsmiljø

Mange udbydere var i spil, da Thomas Gaardbo i sidste kvartal af 2017 undersøgte markedet for LED-leverandører, men ifølge ham vandt CO2LIGHT opgaven på baggrund af troværdighed, prisniveau, teknisk viden og de mange kvalitetsprodukter/løsninger. Henover fire dage i januar 2018 installerede vores faste samarbejdspartner, NordElektro, bæredygtig belysning overalt, herunder i reception, administration, møde- og undervisningslokaler, toiletter samt butikken. Montering gik nemt og effektivt, og tilvænningen af det nye lys var hurtig overstået. Forskellen er markant – især i vinterperioden, hvor der hurtigt bliver tidligt mørkt. Med betydelig forskel på lysmængde og farvegengivelse er der ikke mere brok over hovedpine, træthed eller andre ubehageligheder i det daglige, og de 30-40 dagligt besøgende i butikken roser det nye, lækre look.

Berner A/S Nørresundby
Nu har Berner A/S ageret miljøbevidst ift. en grønnere virksomhedsprofil, de sparer nu på elregningen, og fokuserer på arbejdsmiljøet, ja kort og godt – medarbejdernes ve og vel.

ESCO Light Serviceaftale

Projektet er finansieret via. CO2LIGHT’s ESCO Light Serviceaftale, hvilket giver Berner A/S en favorabel garantiperiode, hvorefter alle produkter overdrages til virksomheden. Med en brændetid på ca. 10 timer alle hverdage kan Berner A/S se frem til en årlig elbesparelse på 30.499 kr., hvorfor investeringen hurtigt er tilbagebetalt.

Hvorfor samarbejde med CO2LIGHT?

“Vi har været utroligt tilfredse under hele processen, både før, under og efter. De problemstillinger, der har været, er blevet løst hurtigt og professionelt, så vil klart anbefale CO2LIGHT som samarbejds-partner. Og mht. udskiftning af gamle lyskilder til LED vil det ærligt talt undre mig, hvis ikke man skifter – specielt med de kvalitetsprodukter og løsninger, der er i dag. Det er svært at finde argumenter for IKKE at udskifte til LED!” – Thomas Gaardbo, Lager- og Logistikchef