Clement Skolen i Aalborg

;

Bedre lys på Skipper Clement Skolen i Aalborg

Med udgangspunkt i lysets påvirkning af vores krop og mentale tilstand viser alt moderne forskning, at det påvirker kvaliteten af søvn og dermed vores generelle helbred. Lyset kan ligeledes påvirke humøret, hvilket har indflydelse på vores opførsel, motivation og energi. Især i skolemiljøer, hvor læring og trivsel er i centrum, har lys en vital betydning – derfor er vi altid super glade for positiv respons fra vore kunder.

Skipper Clement Skolen i Aalborg har mærket effekten af LED, og efter en kort tilvænningsperiode er lyset i den grad blevet bemærket i det daglige. 

Nedenstående er en tilbagemelding fra Niels Chr. Hejlesen, teknisk serviceleder på Skipper Clement Skolen:

I efteråret 2014 blev vi kontaktet af eco2LIGHT omkring led-belysning, hvilket skolen allerede havde haft under overvejelse. Lars Jensen (jf. eco2LIGHT) forklarede os omkring store besparelser med LED, og de mange fordele ved en evt. udskiftning. Det resulterede i, at der først blev monteret lys i 3 lokaler, og det blev vi så glade for, at vi kort tid efter besluttede at få installeret LED-belysning på hele Skipper Clement Skolen.

eco2LIGHT lavede en nøjagtig beregning på, hvad der kunne spares i el pr. år, og gennem god professionel rådgivning kom vi sikkert i mål. Her i 2016 ser der også ud til, at Skipper Clement Skolen sparer som forventet. Både elever og lærer skulle lige vende sig til det nye, mere klare lys i starten, men nu kommer de stadig og siger, hvor dejligt det er blevet med vores nye LED-lys. Skipper Clement Skolen har oplevet eco2LIGHT som et meget professionelt firma med diverse gode produkter, og kan derfor klart anbefale dem, som samarbejdspartner