Kunstcenter Lien

;

Bæredygtige lysforbedringer i Kunstcenter Lien

“eco2LIGHT fremhæver klassiske malere med bæredygtige lysforbedringer, der reducerer elregningen.”

Vi er et moderne videnshus og alsidig leverandør inden for LED-lyskilder, og det bærende for os er at kunne vejlede og levere bæredygtig belysning til stort set alle type brancher. Lys gør en KÆMPE forskel i det daglige, også i høj grad for de virksomheder, der lever af at ‘sælge sanselige oplevelser til kunderne’.

Vi lever af tilfredse kunder, og det er altid en fornøjelse at hjælpe nye brancher. Vi er dygtige med skræddersyede LED-løsninger og takker i den forbindelse for tilliden til at optimere galleriet – Kunstcenter Lien ved Slettestrand.

Helhedsoplevelsen af kunst og billedværker forstærkes i den grad af magelige, neutrale omgivelser, hvor lyset og farverne rigtigt kan komme til sin ret. For galleristen handler det om at give gæsten den bedste oplevelse, hvilket forudsætter en god belysning og atmosfære. Almindeligt dagslys er helt klart den lyskilde, der giver det bedste udgangspunkt, og med stor udvikling på markedet indenfor LED-lyskilder, kan vi nu levere det lys, som branchen efterspørger. 

Ud fra specifikke krav til lysmængde, brændmønster, levetid og garanti, præsenterede eco2LIGHT en skræddersyet løsningsmodel og specifik rentabilitetsberegning. Med øje for minimal investering og en tilbagebetalingstid på kun 1,2 år, så galleriejer Jan Middelboe udelukkende fordele.

I juni 2016 gik han derfor all in, og fik udskiftet samtlige lyskilder i hele huset. Nu kan Kunstcenter Lien se frem til en årlig besparelse på ca. 33.000 kr., mere end en halvering af energiforbruget, bedre lys – bedre oplevelser for gæsterne og oven i købet klassificere sig selv, som en mere miljørigtig virksomhed.

Under installationen af de nye lyskilder sad galleriets faste maler, Jacob Gadd, i huset, og han oplevede hurtigt positive ændringer ved LED-skiftet. Han havde pludselig mulighed for at male til sent ud på aftenen, og synes nu at få lidt mere energi, specielt efter mørkets frembrud.

”LED er helt klart vejen frem i kunstens verden, både for kunstnerne og publikum, hvor det er vigtigt med et godt, naturligt lys, og jeg synes klart, at jeg både kan se og mærke forskellen. Det er blevet rigtigt godt heroppe.”

”For mig – som kunstner, gør det nye lys, at jeg nu får en helt anden energi – især i de sene aftentimer, og så synes jeg rigtigt godt om, at man samtidig har mulighed for at spare på miljøet og forbruget.” – Jacob Gadd, billedkunstner og udstiller

Kontakt eco2LIGHT’s dygtige konsulenter til en uforpligtende snak, hvis du også går med overvejelser om at udskifte lyskilderne og spare store summer på energien i dit galleri/museum.