Certificeret til luxmålinger

;

Vidste du også at eco2LIGHT udfører:

eco2LIGHT er certificeret til at lave luxmålinger til dokumentation af LUX krav til UEFA og division fodbold.

Vi samarbejder med installatører, rådgivere og kommuner direkte, hvor vores primære opgave er at udføre forundersøgelser af fodbold anlæg, som står over for en renovering.

I disse renovationer og opgraderinger, er det meget vigtigt at kunne dokumentere lux niveau, både før og efter udførelsen.

Målingerne udføres selvfølgelig efter UEFAs gældende regler, samt efter de gældende regler fra divisions fodbold foreningen. DS/EN 12193.

Vort professionelle udstyr bliver løbende kalibreret, således lux værdierne (lysmængde), RA (farveægthed) og flicker værdierne (blink/flicker/sek) måles og tabel beskrives både før og efter en renovation. Afhængig af omfang og geografi er enhver aftale individuel.

Ofte er der også bebyggelse tæt på et sportsanlæg og til de dokumenteringer af lux forhold kan der også rekvireres/bestilles en simulering af blænding af det renoverede anlæg.
Mere lys på en sportsbane, vil uden tvivl give mere lys omkring sports anlæg også.
En styring og øget information af denne nabo proces vil gavne alle, både før og efter renoveringen. Vi deltager gerne i denne proces, ved at bestille en gennemgang af 3D simuleringen af det nye, ved en nabo høring oftest efter normal arbejdstid.

Ved, at være med til, at projektere forskellige fysiske afskærmninger monteret på kilden, samt med linse styring af lys, kan dette formindske eventuelle nabo gener og her er det ekstra vigtig med dokumentationen i simuleringen.

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, så kontakt os på +45 70701555 eller salg@eco2light.dk

Ring og aftal med en af vores specialister, således at DIT sportsanlægs projektering bliver dokumenteret og kommunikeret korrekt inden I går i gang med blot at bestille lyskilder.

Vores vision

Forbedre din økonomi, miljø og arbejdsplads med de bedste bæredygtige lyskilder. 

Vores ansvar

At sigte mod en grønnere fremtid og inspirere med effektive løsninger.

Værdier pærer